Izrada sajta – ključ u ruke

Izrada sajta po sistemu ključ u ruke. Treba Vama sajt, nemate vremena da pišete tekstove i da se bakćete sa izradom sajta. Mi imamo rešenje. Nudimo Vam kompletnu izradu sajta od registrovanja domena i zakupa hostinga za Vas (po našem principu zakup hostinga i registracija domena će glasiti na vaše ime i vi ćete biti vlasnik i jednog i drugog), pisanja tekstova za sajt, postavljanje sajta, njegovu promociju na društvenim mrežama, pozicioniranja na pretraživačima.

Izrada sajta – mi radimo sve za Vas

Vaš zadatak je samo da nam ukratko objasnite kakvu vrstu usluge nudite ili kakave proizvode prodajete. Sve ostalo što je potrebno za sajt će završiti naša agencija za izradu sajtova. U svom timu imamo stručnjake iz različitih oblasti, a jedna od njih je i copywriter. Njegov zadatak je da napiše tekstove iz oblasti koja je vezana za vaše poslovanje. Mi imamao zanje u pisanju tekstova za poslovne svrhe, tekstove koji se posebno pišu za web, kreriramo i skupljamo informacije za uređivanje korporativnih web sajtova. Naravno ovde nam je potrebna i vaša pomoć, a to je da tekstove koje vam pošaljemo pogledate da li smo pogodili srž vašeg poslovanja.

Naravno samo da znate cena izrade sajta na ovakav način je malo skuplja od uobičajene izrade sajta kada dobijemo kompletan materijal koji treba samo da ukomponujemo u jednu celinu. Svaki sajt koji smo uradili je bio u prvih pet na prvoj strani Googla za ključne reči koje opisuju uslugu ili proizvod klijenta. Optimizacija sajta za pretraživače je nešto što je standard pri izradi sajtova kod nas.

Primer izrade sajtova ključ u ruke:

bagerbeograd.com

otkupgradjevinskimaterijal.com

beogradservis.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *