Izrada sajta u wordpressu

WordPress je najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem (CMS) u svetu i odgovoran je za preko 60% od sajtova koji koriste CMS izradu sajtova na Internetu. U stvari, svaki peti sajt je urađen u wordpressu, a dnevno oko 100 000 novih sajtova osvane na mreži a rađeni su vordpesu. Ne znam da li je ovo dovoljan razlog za Vas, ali NVT dizajn radi sajtove u wordpressu, a prednosti izrade sajta u wordpressu.

Izrada sajta u wordpressu prednosti:

WordPress je Open Source, što znači da postoje hiljade wordpress developera širom sveta koji rade dan i noć kako bi unapredili već postojeći sistem. VordPress je u upotrebi već više od deset godina. Tokom protekle decenije, VordPress je prerađen, testiran i poboljšan. Evoluirao je kao vodeći CMS za izradu sajta. I što je najbolje to ništa ne košta, besplatno. Nove verzije stižu i uvek se ispravljaju svi bezbedonosni problemi. Njegova najveća snaga je otvoren kod, konstantno se poboljšava i unapređuje.
Jednostavan je za korišćenje, često sam imao priliku da vidim pozitivne reakcije klijenta kada sam im prikazivao njihov novi wordpress sajt i jednostvnost dodavanja novih sdržaja i njegovog održavnja. Oni prosto nemogu da veruju kako je lako da objavljuju članke i menjaju sadržaj. Jer VordPress je toliko neverovatno popularan, jedna još važna korist za vas je da mnogi ljudi imaju iskustva ga koriste, tako da postaje mnogo jednostavnije i lakše pronaći nekogo u vašoj kompaniji ko će biti zadužen za održavanje sajta.

WordPress dodaci vam olakšavaju život

Njegova snaga su dodaci (pluginovi), s obzirom na popularnost VordPressa, nije iznenađujuće da su mnogi programeri stvorili razne dodatke za njega. Takvi dodaci se zovu “wordpress plugins”. To su delove koda – vrlo često su potpuno besplatni – a njihov zadataj je povećaju funkcionalnost vašeg sajta, a vi ne morate da razbijate glavu o njihovim funkcijama, već ih možete koristiti besplatno.

Uz pomoć jednog od takvih dodataka možete kreirati i sajt na više jezika, pa je i velika prednost što se lako pravi sajt na nekoliko različitih jezika. Ili odraditi seo optimizaciju sajta koja je u wordpressu mnogo lakša nego u HTML sajtovima i ručno upisivanje meta tagova. WordPress je počeo svoj život kao platforma za blogovanje, ali je vremenom postao snažan CMS sistem za upravljanje sadržajem, koji je dovoljno fleksibilan da se iskoristi za mnogo više od blogovanja. Izrada sajta u wordpressu je mnogo lakša za promovisanje sajta na društvenim merežama, SEO optimizaciju jer sve je to već integrisano u samom njegovom jezgru.

Mi vam preporučujemo izradu sajtova u wordpressu, a njegove sve prednosti iskoristićemo kako bi dobil sajt koji će biti dobro pozicioniran na pretraživačima.

One thought on “Izrada sajta u wordpressu

  1. Bojan says:

    Poštovani , zeleo bi da mi napravite sajt po uzoru na tender 5.Po mogućnosti u WordPressu.Za sva pitanja stojim na raspolaganju
    0628715731

    Sa poštovanjem Bojan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *